Energierekening verlagen? Dan kan het verstandig zijn om eens alle energieleveranciers te vergelijken!

Energierekening verlagen? Dan kan het verstandig zijn om eens alle energieleveranciers te vergelijken!

Om uw energierekening op lange termijn te verlagen, is het noodzakelijk om aanbiedingen te vergelijken op een onafhankelijke en onpartijdige energievergelijker.

  • Er moet rekening worden gehouden met verschillende criteria om uw goedkopere energie te kunnen betalen, met name de prijs per kWh elektriciteit en de prijs van het abonnement.
  • Met deze gids kunt u onderscheid maken tussen aanbiedingen en de energieleverancier kiezen die het meest geschikt is voor uw verbruiksprofiel. Door te veranderen van leverancier kunt u meer dan 15% besparen op de prijs van energie. U kunt ook kiezen voor groene energie om een gebaar te maken voor het milieu.

Hoe vergelijk je energie aanbiedingen?

Heeft u hulp nodig om uw energie aanbiedingen in Nederland te vergelijken en te kiezen? Gereguleerd tarief, online aanbod, groen aanbod, vaste prijs, ge├»ndexeerde prijs… Hoe vindt u uw weg in dit lexicon? Dankzij onze energievergelijker kunt u met kennis van zaken uw leverancier kiezen. Laat ons u begeleiden, we leggen u alles uit wat u moet weten om een eerlijke vergelijking te maken.

Allereerst zijn hier de 5 belangrijke componenten waar u op moet letten bij het vergelijken:

  • De prijs van het maandelijkse of jaarlijkse elektriciteitsmeterabonnement
  • De keuze van de energievoorziening (ge├»ndexeerd aan het gereguleerde of vaste tarief)
  • De prijs exclusief BTW van de kWh elektriciteit
  • De ontwikkeling van de tarieven in de tijd
  • De diensten die door de energieleverancier worden aangeboden (online of telefonische klantenservice, al dan niet conventionele of groene elektriciteit, etc.) zijn niet in de prijs inbegrepen.